L’Audiència Nacional obre diligències prèvies per aclarir l’atac contra Vidal-Quadras

El magistrat considera que els fets poden constituir un delicte d'assassinat en grau de temptativa de possible naturalesa terrorista

El SAMUR atenent Aleix Vidal-Quadras

El jutge instructor de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge ha obert diligències prèvies per aclarir l’atac que dijous passat, 9 de novembre, va patir l’expresident del PP de Catalunya i fundador de Vox, Aleix Vidal-Quadras, difon l’ACN. De Jorge és titular del Jutjat Central d’Instrucció número 1 de Madrid i actua en substitució del titular del Jutjat 5, Santiago Pedraz.

El magistrat ha considerat que els fets podrien ser competència d’aquest tribunal perquè es tractaria d’un delicte de temptativa d’assassinat de naturalesa terrorista, i el cas es troba en espera que el jutjat d’instrucció que inicialment va obrir una causa després de rebre l’atestat policial es pronunciï sobre la possible competència de l’Audiència Nacional, afegeix la mateixa informació.

El passat dijous, Vidal-Quadras va rebre un tret a la cara que va travessar-li la zona mandibular quan caminava per Madrid. Els testimonis van apuntar que l’autor de l’agressió portava un casc i va marxar sobre una motocicleta Yamaha negra conduïda per una altra persona.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari