Vidal-Quadras, hospitalitzat després de rebre un tret a la cara

La vida de l'exdirigent del PPC i fundador de Vox no corre perill

Aleix Vidal-Quadras

Foto: El Toro TV

L’expresident del PP de Catalunya i fundador de Vox, Aleix Vidal-Quadras, ha rebut un tret a la cara aquest migdia a Madrid, quan caminava a prop del número 40 del carrer Núñez de Balboa, cap a les 13:30 hores, segons fonts policials citades per l’ACN.

L’atac a Vidal-Quadras, de 78 anys, s’atribueix a un home que portava un casc i ha marxat de paquet sobre una motocicleta Yamaha negra, circulant en direcció prohibida pel carrer Hermosilla, segons fonts de la investigació i testimonis que asseguren que han anat “directes contra ell”, recull Vozpópuli.

L’exdirigent i exeurodiputat popular ha patit l’impacte d’una bala que ha travessat la zona mandibular, però malgrat la gravetat de la ferida, amb orifici d’entrada i sortida, fonts mèdiques han comunicat que ha estat evacuat conscient i en estat estable a l’hospital, i que la seva vida no corre perill.

Els investigadors del grup d’homicidis de la Policia Nacional s’han fet càrrec de les investigacions. Al lloc dels fets s’han desplegat també especialistes de la Policia Científica.

Fonts policials citades per EFE apunten que l’autor del tret és un professional executant una acció “planificada” i duta a terme a partir d’un estudi dels moviments de l’expolític, publica El Mundo.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari