Raquel Sánchez insta el govern català a “moure fitxa” en l’ampliació de l’aeroport del Prat

La ministra diu que les propostes demostren “la necessitat” i el “desig” de convertir la infraestructura en un ‘hub’ intercontinental

    La ministra de Transports, Raquel Sánchez, durant la inauguració de la casa natal de Dalí (ACN)

    La ministra de Transports en funcions, Raquel Sánchez, ha expressat aquest dilluns el seu “màxim respecte” per la proposta de Foment del Treball per ampliar l’aeroport del Prat, però ha evitat pronunciar-se al respecte i ha assenyalat que ara li correspon a la Generalitat de Catalunya “moure fitxa” per establir quina proposta defensa per al futur de l’aeroport. En aquest sentit, la ministra ha lamentat que l’ampliació es trobi en el mateix punt des de fa mesos i ha assenyalat que el govern català s’ha de pronunciar al respecte.

    Malgrat no haver pogut “veure l’informe ni analitzar-lo”, Sánchez ha considerat que la diversitat de propostes per al futur de l’aeroport del Prat demostra “la necessitat i el desig de la societat civil que l’aeroport de Barcelona sigui un hub intercontinental”. D’altra banda, la ministra ha reiterat que per al govern central “la millor” opció és la que ja va presentar Aena ja que, segons ha indicat, l’operador aeroportuari és el que més bé coneix les necessitats actuals i de futur de les instal·lacions.

    (Visited 46 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari