Investigat per Hisenda l’aval de la directiva del FC Barcelona

Aquest aval, que va arribar als 124.651.950 euros a favor de la Lliga de Futbol Professional, es va formalitzar poc abans que Laporta assumís el seu càrrec

Joan Laporta i Eduard Romeu

L’Equip Central d’Informació de l’Agència Tributària ha iniciat un procés d’inspecció per identificar els avaladors de la candidatura de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona, així com l’import avalat per cadascun d’ells. Aquest aval, que va arribar als 124.651.950 euros a favor de la Lliga de Futbol Professional, es va formalitzar en una notaria de l’Avinguda Diagonal poc abans que Laporta assumís el seu càrrec amb la participació de persones alienes a la junta directiva.

En el marc d’aquesta investigació, l’Agència Tributària ha convocat a José Elías, president d’Audax, qui va aportar prop de 40 milions d’euros per donar suport a la candidatura, el que va facilitar l’entrada d’Eduard Romeu com a vicepresident econòmic. José Elías va comparèixer fa dues setmanes per explicar la seva participació i proporcionar tota la documentació requerida.

El següent pas és esclarir la situació dels 30 milions d’euros de la pòlissa garantida per Jaume Roures al Banc de Sabadell a través d’Orpheus Media SL a favor dels membres de la junta directiva del FC Barcelona. Aquesta situació planteja interrogants sobre la contraprestació econòmica rebuda per part de Roures, ja sigui per interessos o despeses contraigudes, la qual cosa serà objecte d’investigació per part de l’Agència Tributària.

(Visited 125 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari