Albares diu que la reunió de ministres europeus a Múrcia ha servit per “avançar” en l’oficialitat del català a la UE

Els 27 tornaran a abordar la proposta en la reunió del 24 d'octubre a Luxemburg

El ministre d'Exteriors, José Manuel Albares, durant una atenció als mitjans a la sortida del Consell d'Afers Generals celebrat a Brussel·les on s'ha abordat l'oficialitat del català, el basc i el gallec (ACN)

El ministre d’Exteriors espanyol en funcions, José Manuel Albares, ha afirmat aquest dijous que la reunió de ministres d’Afers Europeus que s’ha celebrat a Múrcia ha estat un “bon moment per avançar” en la proposta d’oficialitat del català, el basc i el gallec a la UE.

En la roda de premsa posterior a la trobada, Albares ha apuntat que la reunió ha servit per fer “avançar” la petició d’oficialitat de les tres llengües. “Avui avancem, seguim avançant per poder acomodar qualsevol comentari que pugui tenir qualsevol estat membre”, ha dit Albares, que ha confirmat que els ministres d’Afers Europeus de la UE tornaran a abordar l’oficialitat del català, el basc i el gallec a la UE en la reunió del 24 d’octubre.

“He pogut constatar que, igual que en la reunió del 19 de setembre, tots els països segueixen disposats a avançar i treballar amb Espanya en aquest camí”, ha dit Albares, que ha apuntat que la qüestió serà a l’agenda de la reunió del 24 d’octubre a Luxemburg.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari