El govern central titlla de colpista Aznar per cridar a la revolta contra l’amnistia

Isabel Rodríguez diu que les declaracions de l'expresident "no tenen cap valor polític ni moral"

La ministra de Política Territorial i portaveu del Govern central, Isabel Rodríguez

La portaveu del govern central, Isabel Rodríguez, ha acusat aquest dimarts l’expresident del govern espanyol José María Aznar de fer declaracions que “s’assemblen més a comportaments antidemocràtics i colpistes que no pas als d’un expresident” del govern espanyol.

Segons Rodríguez, és un discurs “incompatible amb els valors democràtics i constitucionals que “recorden que va ser ell qui va mentir els espanyols, qui va utilitzar l’atemptat terrorista més gran al nostre país”. “Qui va fer tot això té molt poca credibilitat i les seves declaracions no tenen cap valor polític ni moral”, ha sentenciat.

Rodríguez ha reaccionat d’aquesta manera al discurs que Aznar ha ofert a l’obertura d’un curs de la FAES on ha advertit que una amnistia seria “una invitació a tornar-ho a fer”, i per tant els espanyols han de “dir de nou que ja n’hi ha prou”, perquè “Espanya no pot tornar i no tornarà a un sistema basat en l’exclusió, el sectarisme i la destrucció programada de la nació”.

Preguntada per aquesta qüestió a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Rodríguez ha afirmat que les declaracions d’Aznar són d’una “absoluta gravetat” i s’assemblen més a un plantejament “colpista” que al d’un demòcrata.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari