Bolaños tracta Feijóo d'”ultra” per posar en dubte el sistema de vot per correu

El ministre de la Presidència assegura que el PP és "un partit en mans de Vox"

El ministre de la Presidencia, Félix Bolaños, en una atenció als mitjans (ACN)

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha qualificat directament líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, de ser “un ultra” per les seves manifestacions posant en dubte el sistema de vot per correu a Espanya. En declaracions des de Lleida, Bolaños ha afirmat que Feijóo “no té límits” i ja “no sabem on són capaços d’arribar”.

“Feijóo és un ultra amb pell de xai perquè utilitza les mateixes tècniques que l’extrema dreta, diu mentides i qüestiona el vot per correu i el sistema democràtic al nostre país”, ha dit el ministre, que ha afegit que “un ultra que és capaç de posar en dubte el vot per correu és una persona amb qui hem d’anar amb compte”, perquè el PP és “un partit en mans de Vox”.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari