Aragonès lamenta l’absència d’un pacte independentista a la Diputació de Barcelona

El president de la Generalitat encoratja a continuar treballant per aconseguir les majories necessàries

  El president Pere Aragonès atén els mitjans durant la visita a les instal·lacions de l'IRTA a Mollerussa (ACN)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha lamentat que no s’hagi pogut constituir una majoria independentista a la Diputació de Barcelona, després que aquest dimecres s’hagi donat a conèixer l‘acord entre el PSC, els comuns i Tot per Terrassa (TxT) per governar la institució.

  No ha estat possible per una qüestió de majories i l’important és continuar treballant perquè aquestes majories siguin més possibles que ara”, ha expressat Aragonès des de Mollerussa (Pla d’Urgell, Lleida).

  El president de la Generalitat ha defensat la constitució de majories independentistes en tots els òrgans que sigui possible perquè considera que és el “millor per alinear el conjunt de les administracions” amb els objectius del govern català.

  (Visited 74 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari