La Generalitat torna a situar Junts com a soci prioritari pels pressupostos del 2024

Vilagrà diu que l'executiu català ja ha començat a "moure la maquinària" de cara als comptes de l'any que ve

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

    Foto: @govern

    El govern de la Generalitat ha situat Junts com a soci prioritari per negociar els pressupostos del 2024. Així ho ha explicat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, durant la roda de premsa d’aquest dimarts posterior al Consell Executiu, acompanyada de la portaveu, Patrícia Plaja.

    La consellera ha apuntat que l’executiu català ja ha començat a “moure la maquinària” de cara a preparar els comptes per a l’any vinent, i ha subratllat que l’executiu tornarà a necessitar diversos suports parlamentaris. És per això que el govern de la Generalitat, format només per ERC (amb 33 diputats i diputades al Parlament), tornarà a buscar, en primer lloc, els suports de Junts. L’any passat l’executiu va aconseguir aprovar els comptes amb els vots de PSC-Units i En Comú Podem.

    “Junts és el primer partit amb qui establirem els contactes que calgui”, ha reiterat Vilagrà, que també ha reivindicat el front democràtic que va proposar el president de l’executiu català, Pere Aragonès, de cara a teixir consensos pel 23-J amb Junts i altres formacions.

    (Visited 67 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari