Canadell exigeix a Aragonès que convoqui les eleccions “demà”

Els 'juntistes' més favorables a la ruptura celebren obertament la victòria de les seves tesis

L'expresident de la Cambra Oficial del Comerç i diputat de JxCat al Parlament, Joan Canadell
L'expresident de la Cambra Oficial del Comerç i diputat de JxCat al Parlament, Joan Canadell

El diputat de Junts Joan Canadell ha manifestat que després de la ruptura del govern de coalició de Pere Aragonès aquest ha de convocar eleccions anticipades. “Si el president Aragonès pensés en el país, hauria de convocar eleccions demà mateix”, ha insistit. “Ha incomplert el pacte d’investidura i ja no el pot reconduir”, ha afegit.

També ha valorat la decisió l’advocat i diputat de Junts Jaume Alonso Cuevillas. “Gran exercici de radicalitat democràtica amb una participació extraordinària. Comença un nou cicle a Catalunya. Ara a remar tots junts!”, ha indicat.

La militància de Junts per Catalunya ha decidit que el partit abandoni el Govern. El no ha estat l’opció vencedora amb el 55,73% dels vots en la consulta interna, mentre que els vots favorables a continuar han estat el 42,39%, i hi ha hagut un 1,88% de vots en blanc. La participació ha estat molt elevada, el 79,18%.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides