Alejandro Fernández: “Els militants de Vox no han matat ni segrestat ningú”

El president del PPC diu que Sirera i Collboni estan parlant per arribar a un acord "sensat" a Barcelona

El líder del PP català, Alejandro Fernández

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha defensat el pacte entre PP i Vox a la Comunitat Valenciana. “Crec que el que hauria de preocupar més són els acords amb formacions com Bildu. Els militants de Vox no han matat ni segrestat ningú”, ha dit en una entrevista a RTVE. A més, ha retret al PSOE que hagi fet “pràcticament un cordó sanitari” contra el PP negant-se a arribar a acords al conjunt d’Espanya. “Si el mateix PSOE diu que no, que després no es queixi”, ha reblat.

Pel que fa a Barcelona, el líder dels populars a Catalunya ha dit que Daniel Sirera (PPC) i Jaume Collboni (PSC) estan parlant per intentar arribar a un “acord sensat”. “Estic segur que nosaltres estarem a l’altura i espero que Collboni també”, ha afegit. Fernández assegura que no està preocupat per la imatge que dona el PP amb el pacte de govern a la Comunitat Valenciana.

El líder dels populars a Catalunya ha admès que el discurs de Vox en matèria d’immigració no li agrada gens, però ha garantit que el “gruix del programa” pactat al País Valencià és del PP. I, en aquest sentit, ha assegurat que és “impecable en termes democràtics”. I és que, segons ha defensat, un soci gran pot arribar a acords amb formacions més petites, però el gruix del programa ha de ser del partit gran. Una premissa que diu que no s’ha donat en el cas del govern espanyol de coalició. Segons Fernández, Podem ha imposat al PSOE determinats aspectes en matèria de feminisme.

El president del PPC està d’acord amb la filosofia que governi la llista més votada, però sempre que tothom ho compleixi. En aquest sentit, ha defensat que com que el PSOE no ho compleix, després no poden demanar als populars que ho facin. “Si no, seríem una mica rucs”, ha dit.

Pel que fa a les negociacions a Barcelona, Fernández ha defensat que “tothom ha de cedir una mica” i ha admès que per al PP fer alcalde algú del PSC “no és un plaer”. Tot i això, creu que cal un govern constitucionalista a la capital catalana per “evitar el risc que Waterloo governi Barcelona”.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari