Borràs defensa “deixar governar” Aliança Catalana a Ripoll i fer-los fora després

La presidenta de Junts deixa en mans dels quadres locals la decisió sobre un cordó sanitari al partit ultradretà

La presidenta de Junts, Laura Borràs, en una intervenció al Consell Nacional (Guillem Roset, ACN)
La presidenta de Junts, Laura Borràs, en una intervenció al Consell Nacional (Guillem Roset, ACN).

La presidenta de Junts, Laura Borràs, s’oposa a un pacte per impedir que el partit d’extrema dreta i independentista Aliança Catalana governi a Ripoll, però deixa en mans dels quadres locals del partit la decisió sobre un cordó sanitari als ultradretans. Després del tuit expressant la seva opinió, ha rebut crítiques d’ERC i la CUP i Borràs ha refermat les seves paraules explicant que “com a norma general” aposta per respectar la llista més votada i “deixar-los governar un temps”, perquè la gent vegi “el seu autèntic rostre”, “si saben o no governar”.

“I llavors foragitar-los sense convertir-los en víctimes i fent-los créixer”, ha afegit. Borràs ha assegurat que “sempre” ha combatut l’extrema dreta. Ha subratllat que té “plena confiança en el que decideixi l’alcalde Jordi Munell, la candidata Manoli Vega i tot l’equip de Junts a Ripoll”.

La formació d’ultradreta Aliança Catalana va guanyar les eleccions municipals del 28-M a Ripoll amb més del 30% dels vots i seis regidors, quedant per davant de Junts (tres regidors), ERC (tres), el PSC (dos), Alternativa per Ripoll-CUP (dos) i Som-hi Ripoll-Independents pel Ripollès-Independents de Catalunya (un representant).

(Visited 226 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari