Cau a Sabadell una xarxa d’explotació sexual de dones migrades

La Policia Nacional deté cinc persones i allibera set víctimes captades a Colòmbia

Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Sabadell una organització dedicada a traficar amb dones per explotar-les sexualment, i ha alliberat set víctimes que es trobaven retingudes. Segons difon l’ACN, els investigadors han xifrat en almenys una vintena les potencials víctimes d’aquesta organització.

En les entrades i escorcolls, que van tenir lloc el 6 de març, els policies han comissat documents i material informàtic, i han detingut cinc persones per la presumpta comissió dels delictes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual, delictes relatius a la prostitució, blanqueig de capitals i delictes contra la salut pública per tràfic de drogues.

Després de captar les víctimes a Colòmbia , prometent-les feina com a cuineres, allotjament i menjar, i de fer les gestions del viatge, aquesta organització les rebia a Barcelona i les traslladava a Sabadell, les prenia la documentació, i les sotmetia a explotació i vigilància.

La Policia Nacional ha comparat el funcionament d’aquesta organització al d’un call center, en el qual els membres gestionaven els telèfons i oferien els serveis sexuals de les víctimes.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari