3cat difon a X un vídeo de dos presentadors d’’Està passant’ on aposten per aconseguir la independència abans del 2030

Els protagonistes, Òscar Andreu i Jair Domínguez, i el propietari de la productora que fa el programa, Toni Soler, han reenviat a la xarxa la gravació, feta a les instal•lacions de TV3

Captures del vídeo que 3cat ha difós amb Òscar Andreu aconseguint la independència de Catalunya abans del 2030

La plataforma 3cat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va difondre aquest dilluns a la xarxa social X un vídeo enregistrat per dos dels presentadors del programa Està passant de TV3 –Òscar Andreu i Jair Domínguez– en el qual fan una aposta per veure si la independència de Catalunya s’aconseguirà abans del 2030.

El vídeo dura 23 segons i comença amb Òscar Andreu i Jair Domínguez en una pista de futbol sala. Domínguez fa de porter mentre Andreu està disposat a xutar-li una pilota. Andreu s’acosta a la càmera que els està enregistrant i diu: “Si la fico serem independents abans del 2030”. En comptes de xutar directament cap a la porteria on hi ha Domínguez, Andreu impulsa lateralment la pilota. Es succeeixen diverses imatges on la pilota va rebotant en vehicles -es veu una unitat mòbil de TV3-, parets –apareixen també les instal·lacions de la televisió pública- i persones i finalment cau a prop de la porteria on Andreu la remata de cap a gol.

“Independents! 2030, 2030!”, crida content Andreu mentre que Domínguez es queixa i en un accent que s’entén que correspon a una persona castellanoparlant diu: “Eh, eh! Eh! No se val, no se val, arbi, no se val!”. Finalment, Andreu es felicita i s’acosta a la càmera per clamar: “Independència, “factou”!”.

Andreu i Domínguez han redistribuït aquest vídeo a X. També ho ha fet l’amo de Minoria Absoluta, la productora que realitza Està passant, Toni Soler. Els logotips de la plataforma 3cat i Està passant figuren en tot moment en la part superior del vídeo.

El gag s’ha difós l’endemà de les eleccions al Parlament de Catalunya, on l’opció independentista va patir una forta davallada. Òscar Andreu i Jair Domínguez es manifesten contínuament a favor de la independència de Catalunya, malgrat que el Llibre d’Estil de la CCMA prohibeix als seus professionals manifestar opinions públicament o escriure missatges a les xarxes socials que qüestionin la imatge d’objectivitat dels seus mitjans.

(Visited 273 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari