Nou rècord de validacions i millor febrer de la història al metro de Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona informa que ja transporta més gent que abans de la pandèmia

Usuaris entrant i sortint del metro a l'estació L5 de Sants.
Usuaris entrant i sortint del metro a l'estació L5 de Sants.

La xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha registrat un nou rècord i ha marcat el millor mes de febrer de la seva història amb més de 34,8 milions de validacions. Les dades ratifiquen la tendència a l’alça en el nombre de viatges en metro que s’està observant a la xarxa de metro des de l’inici del 2022.

Durant el 2022, metro i bus van sumar més de 545 milions de validacions, un 28% més que el 2021. A més, en aquest mes de febrer del 2023 ja s’han superat les xifres del mateix mes en anys previs a la pandèmia. El 2019 va haver-hi 33,5 milions de validacions, i el 2023 s’ha arribat als 34,8 milions. La tornada del turisme i el Mobile World Congresss (MWC) han tingut molt a veure, ja que han augmentat un 11% els viatges respecte als números de fa quatre anys.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha destacat que aquestes xifres “reforcen la Barcelona del metro com un transport clau per a la mobilitat de la ciutat”. També ha recordat que “el metro permet a la ciutadania moure’s de manera ràpida i sostenible”.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari