Unes 200 persones s’han manifestat contra la ruptura de relacions institucionals entre Barcelona i Tel-Aviv

Han participat en la protesta el regidor de Junts Jordi Martí i l'alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau

La líder de Valents, Eva Parera, a la manifestació contra la decisió del govern municipal d'Ada Colau de trencar les relacions institucionals entre Barcelona i Tel-Aviv (Valents)
La líder de Valents, Eva Parera, a la manifestació contra la decisió del govern municipal d'Ada Colau de trencar les relacions institucionals entre Barcelona i Tel-Aviv (Valents).

Unes 200 persones s’han manifestat a la Plaça Sant Jaume contra la decisió del govern municipal d’Ada Colau de trencar les relacions institucionals entre Barcelona i Tel-Aviv. Sota el lema ‘Tots amb Tel-Aviv, ciutat germana’ han reivindicat la germanor de les dues ciutats a la concentració organitzada per les entitats Israel Spain Fòrum Alliance (ISFA), Associació Catalana d’Amics d’Israel (ACAI), Lliga Internacional contra el Racisme i l’Antisemitisme (LICRA), B’hnai B’rith Nahmánides i l’Associació de Relacions Culturals Catalunya – Israel.

S’han acostat a la protesta corredors que havien acabat la Mitja Marató de Barcelona i turistes curiosos. També han participat el regidor de Junts Jordi Martí i l’alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau. Martí ha afirmat que “els ponts s’han de mantenir” i s’ha posicionat “en contra de la decisió unilateral de Colau”.

Els manifestants han llegit poemes i han pronunciat càntics de “Colau ves-te’n ja!” i “Que baixi l’alcaldessa!”. “Ens hem ajuntat aquí avui per a solidaritzar-nos amb el poble d’Israel. No volem que Barcelona sigui la capital de l’antisemitisme. És una ciutat oberta i rebutgem rotundament la decisió unilateral de l’alcaldessa”, ha expressat un dels organitzadors amb un megàfon.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari