La substitució d’Artadi s’enquista a Junts x Cat

La sobtada marxa de la líder de Junts x Cat a Barcelona, Elsa Artadi, va deixar el partit sense cap referent clar al capdavant i sense cap de cartell per a les eleccions municipals. Des del partit van assegurar que reformularien el grup municipal i es refarien del cop. “Tenim planter”, deien. Les regnes de Junts les van agafar els regidors Jordi Martí i Joan Rodríguez. Però els dirigents nacionals del partit no estan contents amb l’efecte que estan tenint.

Vist que la substitució d’Artadi s’està enquistant, Junts ja ha començat a buscar de manera urgent un candidat que pugui centrar les atencions i no haver de confiar en regidors que sembla que no quallen en l’opinió pública i que tenen molt poca tirada. A falta de noms clars, hi ha qui busca fins i tot entre cares conegudes de TV3 per poder fer un “fitxatge estrella”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “La substitució d’Artadi s’enquista a Junts x Cat”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.