Investigada una altra empresa d’un exdirectiu del Barça que pagava a Negreira

La societat Tresep 2014 SL, que pertanyia a Josep Contreras Arjona, també va fer pagaments a l'empresa de l'àrbitre

    L'entrada a les oficines del Barça

    La Fiscalia investiga una tercera empresa que podria estar implicada en el cas dels pagaments del FC Barcelona a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira. Segons ha revelat El Confidencial, es tracta de la societat Tresep 2014 SL, que pertanyia a l’exdirectiu del Barça Josep Contreras Arjona -mort el passat desembre- qui va formar part de la junta directiva durant les etapes de Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart i Josep Maria Bartomeu.

    Segons el mitjà citat, el ministeri públic sospita que les empreses de Negreira (Dasnil 95) i del seu fill, Javier Enríquez Romero (Soccercam SL), van rebre fons a través de la societat de Contreras, la qual es va constituir l’agost del 2014 amb 3.000 euros de capital i amb l’objecte social de “construcció, instal·lacions i manteniment, comerç a l’engròs i al detall, distribució comercial, importació i exportació, activitats immobiliàries, prestació de serveis, activitats de gestió i administració, etc.”.

    El 2018, agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil van detenir Contreras per adjudicar-se de manera irregular una desena d’obres de la Federació Catalana de Futbol (FCF) des del 2012, els contractes de les quals rondaven uns 10 milions d’euros en total. El llavors president de la FCF, Andreu Subíes, també va ser detingut.

    (Visited 283 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari