El PSC diu que encara no hi ha acord pressupostari: “Queden serrells no menors per resoldre”

ERC es manté optimista i afirma que les negociacions "van bé" i el pacte és "proper"

    La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, i la portaveu d'ERC, Marta Vilalta

    El PSC i el Govern d’ERC han valorat positivament la reunió que han mantingut avui per mirar de tancar un acord pressupostari, però el pacte definitiu encara no s’ha produït. Com ha assenyalat la portaveu de la formació socialista, Èlia Tortolero, “s’han reprès les negociacions, però no hi ha acord tancat”, ja que encara queden “serrells no menors per resoldre”.

    Encara que Tortolero no ha precisat quins són els assumptes pendents de dirimir, sí que ha admès que un d’aquests és l’ampliació de l’aeroport del Prat. No obstant això, la portaveu del PSC ha valorat “positivament” la cessió d’ERC pel que fa al Quart Cinturó i ha assegurat que la voluntat de la seva formació és arribar a un acord.

    Malgrat la cautela dels socialistes, ERC s’ha mostrat optimista i la secretària general adjunta i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha afirmat que l’acord de pressupostos amb el PSC és “proper”. “Les negociacions van bé”, ha manifestat la republicana, que ha afegit que ERC no entendria “que hi hagués formacions polítiques que volguessin dilatar aquestes negociacions ara que ja hem superat l’únic escull que hi havia”, en referència al Quart Cinturó.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari