El PSC no en té prou amb la cessió d’ERC sobre el Quart Cinturó

Illa considera que és "una pas endavant molt important", però insuficient, i emplaça ERC a negociar sobre el Prat

El primer secretari del PSC, Salvador Illa

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha considerat insuficient la cessió del goven de la Generalitat sobre el Quart Cinturó i ha proposat a ERC reprendre la setmana vinent la negociació sobre els pressupostos del 2023 abordant l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat.

Illa, en una  compareixença aquest dijous, ha expressat el seu reconeixement i agraïment al govern de Pere Aragonès per l’acceptació del projecte per connectar el Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa en els termes plantejats pels socialistes, fet que considera “una pas endavant molt important”, però ha afegit que “no els puc dir, avui, que hi hagi un acord tancat”.

El dirigent socialista ha indicat que “som més a prop” de tancar-lo, però que “queden feina i punts pendents”. “M’ha sobtat l’abstenció en el punt referent a l’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat”, ha especificat abans d’afegir que també hi ha aspectes sobre la “protecció dels ciutadans” i les inversions pendents d’acordar.

Illa ha anunciat que volen obtenir del govern català “un compromís clar” sobre l’aeroport i que ha demanat a l’equip negociador del PSC que contacti amb l’executiu català per reprendre les negociacions a partir de dilluns.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari