Cuixart anuncia al Suprem el seu rebuig a la revisió de la sentència del procés

L'exlíder d'Òmnium continuarà el procediment contra l'Estat espanyol al TEDH

  L'expresident d'Òmnium Cultural Jordi Cuixart

  Foto: @jcuixart

  La defensa de l’expresident d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart ha traslladat un escrit al Tribunal Suprem en què rebutja que es revisi la sentència de l’1-O després de la reforma del Codi Penal. El text assenyala que la revisió “ni reconeix, ni repara, ni estableix garanties de no repetició de la vulneració de drets fonamentals”.

  En aquest sentit, els advocats de Cuixart afirmen que el procediment ha suposat una vulneració dels drets de reunió, llibertat d’expressió i llibertat ideològica, i insisteixen que les accions que l’expresident d’Òmnium va dur a terme la tardor del 2017 estan emparades en l’exercici legítim dels seus drets civils i polítics.

  Així, Cuixart continuarà el procediment contra l’Estat espanyol al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) amb l’objectiu que reconegui i condemni la vulneració de drets fonamentals que atribueix a l’Estat.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.