El PSOE anuncia un comitè federal en obert i amb pantalles gegants al carrer

El partit pretén així traslladar aquest dissabte "un missatge" als ciutadans a l'espera que Sánchez reveli el seu futur

Reunió de l'executiva del PSOE - Foto: ACN, PSOE

El PSOE celebrarà aquest dissabte una reunió del seu comitè federal en espera de la decisió de Pedro Sánchez sobre el seu futur polític. La cita, que aplegarà a Madrid els secretaris sectorials, ministres socialistes i altres dirigents del partit, serà en obert i inclourà la instal·lació de pantalles al carrer.

Des del PSOE, segons recull l’ACN, esperen que la cita convoqui a centenars de militants i simpatitzants socialistes, tot i que, per ara, no està confirmada l’assistència de Sánchez. Segons ha dit aquest divendres el portaveu socialista al Congrés, Patxi López, la reunió els ha de servir per traslladar “un missatge” al líder del partit i al conjunt d’Espanya. “No podran amb nosaltres”, ha remarcat.

El portaveu socialista ha considerat que “no hi ha cap demòcrata de bé” que no entengui la decisió de Sánchez de donar-se uns dies per decidir si vol seguir al càrrec després de l’obertura de diligències contra la seva dona per part d’un jutjat de Madrid, arran d’una querella de Manos Limpias. A parer de Patxi López, socialistes, progressistes i demòcrates en general no deixaran sol al cap de l’executiu espanyol.

Defensant a Pedro Sánchez estem defensant la democràcia, el sistema polític, la dignitat i la decència de la política. Estic segur que no estarem sols els socialistes, serem molts més, milions més”, ha dit López en una roda de premsa a la cambra baixa.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari