Junts descarta ara demanar al Tribunal Suprem una revisió de les seves condemnes de l’1-O

Seguiran l'estratègia anunciada per l'expresident d'Òmnium Jordi Cuixart i portaran el cas a Europa

Josep Rull, Jordi Turuill i Jordi Sánchez, durant el judici de l'1-O
Josep Rull, Jordi Turuill i Jordi Sánchez, durant el judici de l'1-O

Els expresos de Junts no demanaran la revisió de la condemna per l’1 d’octubre al Tribunal Suprem. Així, els advocats de Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn i Jordi Sànchez no contestaran a l’alt tribunal.

Així, ho han decidit aquest dilluns després de la reunió de la seva executiva, tal com també va anunciar l’expresident d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart.

La setmana passada el Suprem va demanar a les parts que exposessin la seva posició sobre com creien que afectava les condemnes la reforma del Codi Penal, sobretot pel que fa a la inhabilitació, ja que tots estan indultats per les penes de presó.

D’aquesta manera, els expresos de Junts decideixen centrar l’estratègia en els recursos al Tribunal Europeu de Drets Humans contra la sentència del Suprem. El motiu és que consideren que va vulnerar els seus drets fonamentals.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari