La plataforma Aturem Hard Rock escridassa Aragonès en la seva visita a Reus

L'entitat reclama al president de la Generalitat que enterri definitivament el projecte

    Protesta de la plataforma Aturem Hard Rock contra Aragonès

    Una vintena de membres de la plataforma Aturem Hard Rock han protestat aquest dimecres contra el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a qui han escridassat durant la seva visita a Reus (Baix Camp). El grup de manifestants ha reclamat a Aragonès, quan sortia de l’ajuntament del municipi, que aturi el projecte i que l’enterri definitivament.

    “Ja n’hi ha prou de polítics al servei de La Caixa i la patronal. No volem ludopatia, feines precàries i trinxar el territori!”, ha publicat a Twitter la plataforma, que ha dut a terme una acció simbòlica durant la protesta que consistia a llançar fitxes de casino “amb les cares dels principals membres de la foto de la vergonya que donen suport a triturar el territori i explotar els treballadors pel seu propi benefici”.

    L’entitat pretén celebrar una “gran mobilització” en contra del Hard Rock durant aquest any i ha assegurat que l’escridassada a Aragonès “només és el principi”. Precisament, el projecte és un dels esculls de la negociació sobre els pressupostos entre l’executiu català i el PSC, ja que els socialistes no pensen renunciar-hi i reclamen al Govern que es comprometí explícitament a tirar-lo endavant.

    (Visited 50 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari