El Hard Rock, el Quart Cinturó i l’ampliació de l’aeroport del Prat encallen els pressupostos

El PSC no veu cap compromís del Govern per desbloquejar els grans projectes turístics

Salvador Illa i Alícia Romero
Salvador Illa i Alícia Romero

Les negociacions entre el PSC i el Govern pels pressupostos continuen encallades per algunes de les demandes socialistes que incomoden a ERC, com són el Hard Rock, el Quart Cinturó o l’ampliació de l’aeroport del Prat. Els de Salvador Illa asseguren que no pensen renunciar a cap d’aquestes peticions i, si l’executiu no les accepta i aprova un projecte de pressupostos no avalat per ells, presentaran una esmena a la totalitat.

Així ho ha recordat aquest dimarts la portaveu socialista Alícia Romero en roda de premsa des del Parlament, que també ha avisat a Pere Aragonès que si no accepten les seves “condicions de mínims”, hauran de buscar “altres suports”, en referència a Junts.

ERC ha fet bandera en contra d’aquests projectes als territoris afectats, però els republicans “han de tenir clar que tenen 33 diputats, que no poden imposar el seu model de país, que ho han d’acordar”, ha avisat Romero.

La portaveu ha delimitat l’àmbit en què estan centrades les negociacions: “No fem reunions tècniques. Les 18 reunions que hem fet són polítiques i si avancem ho fem des del punt de vista polític”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari