Detingut el presumpte segrestador de Terrassa per reincidir en 15 dies

El jutge va deixar-lo en llibertat amb càrrecs a principis de desembre, malgrat acumular una cinquantena d'antecedents

Cotxe dels Mossos
Cotxe dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir a Terrassa el mateix home que ja va ser arrestat a principis de desembre per segrestar la seva exparella, agredir-la sexualment i mantenir-la retinguda durant 10 dies en una cabanya d’una zona boscosa de Les Fonts. El jutge va dictar una ordre d’allunyament i va retirar-li el passaport, però va deixar l’acusat en llibertat amb càrrecs i ara, l’home, de 35 anys, està acusat de detenció il·legal, maltractaments i temptativa d’agressió sexual a una altra dona.

Els fets han succeït a la una matinada d’aquest dimecres, quan els Mossos han tingut coneixement que en un domicili de Terrassa hi havia una persona presumptament retinguda en contra de la seva voluntat que podria estar sent víctima d’agressions. Diverses dotacions policials s’han traslladat fins al lloc dels fets i han detingut l’home com a presumpte autor.

L’acusat, que acumula, a més, una cinquantena d’antecedents policials i ha estat a la presó durant els últims anys per delictes relacionats amb robatoris, passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Durant aquests 15 dies de llibertat provisional l’home s’ha hagut de presentar un cop a la setmana als jutjats com a mesura cautelar, fet que no ha evitat que reincidís.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari