La Fiscalia demana prorrogar la investigació a Colau pel cas de les subvencions

La reobertura de la causa ha dut el ministeri públic a sol·licitar sis mesos més per practicar les diligències necessàries

  Ada Colau
  Ada Colau

  La Fiscalia ha demanat prorrogar sis mesos la investigació a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pel cas de les presumptes subvencions irregulars a entitats socials afins. Segons ha avançat Europa Press, el ministeri públic ha traslladat un escrit al jutjat d’instrucció número 21, després que l’Audiència de Barcelona ordenés reobrir la causa a principis de novembre.

  El màxim òrgan judicial de la província de Barcelona ha estimat un recurs de l’Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica contra l’arxivament de la causa que la mateixa entitat va impulsar, i ara que s’ha reobert, la Fiscalia ha sol·licitat una pròrroga per practicar les diligències necessàries per tal d’aclarir el cas.

  Hi ha concessions de subvencions que l’Audiència de Barcelona considera “inicial i provisòriament com possiblement constitutives d’infracció penal l’atorgament”, motiu pel qual ha ordenat continuar investigant. Inicialment, el jutge instructor que va encarregar-se del cas va arxivar la querella de l’Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica contra Colau per malversació, prevaricació, frau, negociacions prohibides i tràfic d’influències en no detectar cap delicte.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.