Reoberta la causa contra Colau per les subvencions a entitats afins

L’Audiència de Barcelona accepta un recurs perquè es practiquin proves reclamades per l’entitat que s'havia querellat contra l'alcaldessa

Ada Colau

L’Audiència de Barcelona ha reobert la causa judicial que afecta l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, relativa a la concessió directa de subvencions a entitats afins entre els anys 2016 i 2020.

Així doncs, Colau torna a ser investigada en una causa sobre la presumpta comissió dels delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació, tràfic d’influències i negociació prohibida per a funcionari públic.

La decisió de l’Audiència de Barcelona té el seu origen en un recurs d’apel·lació interposat per l’entitat que es va querellar contra Colau, l’Associació per la Transparència i la Qualitat Democràtica, contra la decisió del Jutjat d’Instrucció número 21 de Barcelona d’arxivar la causa.

Aquesta associació argumentava que no s’havien pres determinades declaracions de testimonis ni s’havia reclamat documentació, i l’Audiència de Barcelona ha estimat parcialment el recurs, de manera que es practicaran noves diligències i s’ampliarà la instrucció.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari