Tarragona es recupera després de les inundacions del divendres

S'ha reobert la circulació de l'AP-7, la N-340 i la C-31b i de les línies R14, R15, R16 i R17

Mur derruït al costat de l'Escola El Miracle durant les inundacions (Pere Aragonès, Twitter)
Mur derruït al costat de l'Escola El Miracle durant les inundacions (Pere Aragonès, Twitter).

Ahir, divendres 23 de setembre, va ser el dia més plujós en 13 anys a Tarragona. Els ruixats han causat inundacions i danys materials que han tallat carreteres i la principal via de tren de la província. Protecció Civil ha informat no s’han produït danys personals.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 973 trucades per 586 incidències per les pluges torrencials que han afectat bona part de Catalunya durant la nit i la matinada. La majoria, 508, s’han realitzat des de la ciutat de Tarragona, 96 des de Salou i 93 des de Vila-seca.

Carreteres i trens reobren la circulació

El Servei Català de Trànsit ha assegurat que ja s’ha reobert al trànsit l’autopista AP-7, la carretera nacional N-340 i la C-31b, que han estat inundades el divendres a la tarda al nivell de Vila-seca i Altafulla.

La circulació de trens entre Tarragona i Vila-seca, que va ser interrompuda per la caiguda d’un arbre, s’ha restablert avui, dissabte 24 de setembre. Renfe ha informat que ha recuperat la circulació de les línies R14, R15, R16 i R17 (fins a Port Aventura). “Tots els trens funcionen amb normalitat aquest matí, encara que puntualment es pot registrar algun retard”, han explicat fonts de la companyia ferroviària.

Fonts de Protecció Civil han explicat que les precipitacions van fer créixer anit el cabal de rieres, rius i embassaments, que estaven gairebé buits per la sequera. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat avui alguns dels punts més afectats al costat de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Entre ells, han acudit a l’Escola El Miracle, on es va esfondrar un mur al costat del col·legi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.