La CUP critica que només és “retòrica” la promesa d’Aragonès sobre un nou referèndum

El diputat Xavier Pellicer ha reclamat al govern català que “abandoni l'agenda del retrobament”

Xavier Pellicer, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya
Xavier Pellicer, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

Xavier Pellicer, diputat de la CUP al Parlament, ha assegurat que el discurs institucional de la Diada del president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat “més del mateix”. Ha indicat que afirmar que els catalans tornarem a votar és “molt dir i res fer” i és una “retòrica” que no es correspon amb els fets.

El representant ha reclamat al Govern català que “abandoni l’agenda del retrobament. “Exigim a aquest govern autonòmic i estatal que es deixin de l’agenda del retrobament i es posin a treballar per les necessitats del país a un moment gravíssim”, ha defensat al centre de Barcelona a l’homenatge a Gustau Muñoz, militant comunista assassinat per un tret a una càrrega policial a la Diada de Catalunya del 1978.

Pellicer ha criticat la posició de l’executiu d’Aragonès: “Han fet seva l’agenda del retrobament i de la patronal”. Ha cridat a la mobilització per “curtcircuitar aquesta estratègia, que l’única cosa que vol és detenir qualsevol conquesta social”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.