Barcelona commemora les víctimes dels atemptats del 17-A

L'acte ha comptat amb la participació de la coral Vozes i s'ha tancat amb una ofrena floral

  Homenatge a les víctimes del 17-A el cinquè aniversari dels atemptats

  Foto: RTVE

  Barcelona ha commemorat aquest dimecres el cinquè aniversari dels atemptats del 17 d’agost del 2017 amb un acte al Pla de l’Os de la Rambla convocat per l’Ajuntament en el qual els protagonistes han sigut les víctimes i els familiars. La presentació de l’acte ha anat a càrrec de la poeta Fàtima Saheb, i també hi ha participat la coral simfònica infantil Vozes amb la interpretació de dues peces musicals.

  L’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, ha encapçalat la delegació de l’Ajuntament en un acte on també hi han assistit representants de totes les institucions i grups polítics, com el president de la Generalitat, Pere Aragonès; la presidenta del Congrés, Meritxell Batet; i els ministres Miquel Iceta i Raquel Sánchez. En representació del Parlament, ha assistit la vicepresidenta segona de la Mesa, Assumpta Escarp, i els consellers Josep Maria Argimon i Joan Ignasi Elena, entre d’altres.

  L’homenatge a les víctimes -16 persones mortes i més d’un centenar de ferits- s’ha tancat amb un minut de silenci i una ofrena floral que ha anat acompanyada de la cançó El cant dels ocells. Durant l’acte, s’han sentit crits d’un centenar de manifestants contra els representants de les institucions i exigint “saber la veritat”.

  (Visited 159 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari