Barcelona homenatjarà les víctimes del 17-A amb un acte a la Rambla

La presentació anirà a càrrec de la poeta Fàtima Saheb, i hi participaran familiars i autoritats

Flors, a la Rambla de Barcelona, en record de les víctimes dels atemp
Flors, a la Rambla de Barcelona, en record de les víctimes dels atemptats del 17 d'agost de 2017

Barcelona commemorarà el pròxim dimecres el cinquè aniversari dels atemptats del 17 d’agost amb un acte que homenatjarà les víctimes i que es durà a terme al memorial que es va instal·lar al Pla de l’Ós de la Rambla. L’acte comptarà amb la participació de les víctimes i dels familiars, i també hi assistiran representants de totes les institucions.

La presentació de l’homenatge anirà a càrrec de l’escriptora i poeta Fàtima Saheb, i la coral simfònica de nois i noies VOZES interpretaran dues peces musicals. Al final de l’acte, es farà un minut de silenci i l’ofrena floral tant de les víctimes i els familiars com de les autoritats assistents mentre s’interpreta en directe El cant dels ocells.

Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, segons ha explicat el consistori en un comunicat de premsa, l’alcaldessa Ada Colau encapçalarà la comitiva, formada per representants de tots els grups polítics.  Els atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona) del 17 i el 18 d’agost del 2017 van causar 16 morts i més d’un centenar de ferits.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.