Barcelona homenatjarà les víctimes del 17-A amb un acte a la Rambla

La presentació anirà a càrrec de la poeta Fàtima Saheb, i hi participaran familiars i autoritats

Flors, a la Rambla de Barcelona, en record de les víctimes dels atemp
Flors, a la Rambla de Barcelona, en record de les víctimes dels atemptats del 17 d'agost de 2017

Barcelona commemorarà el pròxim dimecres el cinquè aniversari dels atemptats del 17 d’agost amb un acte que homenatjarà les víctimes i que es durà a terme al memorial que es va instal·lar al Pla de l’Ós de la Rambla. L’acte comptarà amb la participació de les víctimes i dels familiars, i també hi assistiran representants de totes les institucions.

La presentació de l’homenatge anirà a càrrec de l’escriptora i poeta Fàtima Saheb, i la coral simfònica de nois i noies VOZES interpretaran dues peces musicals. Al final de l’acte, es farà un minut de silenci i l’ofrena floral tant de les víctimes i els familiars com de les autoritats assistents mentre s’interpreta en directe El cant dels ocells.

Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, segons ha explicat el consistori en un comunicat de premsa, l’alcaldessa Ada Colau encapçalarà la comitiva, formada per representants de tots els grups polítics.  Els atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona) del 17 i el 18 d’agost del 2017 van causar 16 morts i més d’un centenar de ferits.

(Visited 220 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari