Sis cancel·lacions i 78 retards de vols de Ryanair per la vaga de tripulants de cabina

S'han cancel·lat quatre vols amb origen o destinació a l'aeroport de Barcelona i dos amb sortida o arribada a Palma

Avió de Ryanair
Avió de Ryanair.

Sis vols de Ryanair han estat cancel·lats i s’han registrat 78 retards avui, dilluns 15 d’agost, festiu a Espanya per l’Asunción de la Verge. És la primera de les quatre jornades de vaga que han convocat els sindicats USO i Sitcpla pels tripulants de cabina de passatgers de l’empresa al país durant aquesta setmana.

Segons USO, fins a les 11:00 hores hi ha hagut quatre cancel·lacions de vols amb sortida o arribada a Barcelona-El Prat i dues amb origen o destinació a l’aeroport de Palma. Els retards han afectat a Palma, amb 19 vols de sortida o arribada demorats; Barcelona, amb 14; Màlaga, amb 12; Madrid, amb 8; Alacant i Eivissa, tots dos amb 7; València, amb 5; Santiago, amb 3; Girona, amb 2, i Sevilla, amb 1.

Els aturs han ocasionat problemes al funcionament de les deu bases espanyoles de Ryanair (Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma).

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari