La vaga de Ryanair s’allarga fins al gener

Els treballadors de l'aerolínia faran aturades cada setmana de dilluns a dijous

Ryanair

Els tripulants de cabina de passatgers de la companyia aèria Ryanair han anunciat que mantindran fins al gener de l’any que ve la vaga que van iniciar de manera intermitent el 12 de juliol. Aquests dimecres el sindicat USO ha anunciat que els treballadors de l’aerolínia irlandesa continuaran fent aturades cada setmana, de dilluns a dijous, fins a principis del 2023. Els principals vols afectats en aeroports on opera la companyia són els de Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma de Mallorca.

Els treballadors en vaga van començar les aturades a mitjans de juliol i ja han fet tres tongades, la primera del 12 al 15 de juliol, la segona del 18 al 21 el mateix mes, i la tercera aquesta mateixa setmana. Els representants sindicals dels tripulants de cabina de passatgers defensen que s’han vit obligats a continuar convocant aturades per la impassibilitat de la direcció de l’empresa en no atendre les reclamacions dels treballadors i deixar que es vegin afectats milers de passatgers per la vaga.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.