Malestar entre els viatgers per la vaga de Ryanair i les cancel·lacions

La protesta de tripulants de cabina s'allarga fins al 2 de juliol

Passatgers pugen a l'avió de Ryanair

La vaga de tripulants de cabina de Ryanair ha suposat aquest dijous la cancel·lació de 49 vols a Espanya, una dotzena a l’Aeroport de Barcelona. Un total de 308 vols han patit retards.

La cancel·lació de vols ha causat malestar entre els viatgers afectats. Alguns s’han queixat a l’Aeroport de Barcelona de l’escassa informació i la tutela de la companyia, que ha arribat a avisar de l’anul·lació dels vols quan els passatgers estaven fent cua.

Els aeroports més afectats per les cancel·lacions han estat el de Màlaga, amb 26 vols cancel·lats, i el de Barcelona, amb 19. També s’han vist afectades rutes amb els aeroports de Palma de Mallorca, Santiago de Compostel·la, Alacant, Santander, Gran Canària, Las Palmas i Madrid.

Pel que fa als retards, 148 es corresponen amb sortides i 160 amb arribades. L’aeroport més afectat ha estat el de Palma de Mallorca, amb 39 retards, seguit del de Barcelona (24) i el de Madrid (19).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.