40.000 militars russos han mort a la Guerra d’Ucraïna

L'Estat Major de l'Exèrcit ucraïnès ha confirmat que s'han destruït 1.738 carros de combat, 883 sistemes d'artilleria i 258 llançacoets múltiples autopropulsats i blindats

Guerra d'Ucraïna (Paweł Pieniążek, Ministeri de Defensa ucraïnès)
Guerra d'Ucraïna (Paweł Pieniążek, Ministeri de Defensa ucraïnès).

Segons les Forces Armades d’Ucraïna, 40.000 militars russos han mort des que el 24 de febrer el president de Rússia, Vladímir Putin, va començar la invasió. El país euroasiàtic no ha facilitat cap balanç de baixes encara.

L’Estat Major de l’Exèrcit ucraïnès ha assegurat a Twitter que han mort “prop de 40.070” soldats russos. Des de l’inici de la Guerra d’Ucraïna, ha confirmat, que han destruït 1.738 carros de combat, 883 sistemes d’artilleria i 258 llançacoets múltiples autopropulsats i blindats.

Han derrocat 222 avions, 190 helicòpters, 117 sistemes de defensa antiaèria, 2.847 vehicles i tancs de combustible, 15 embarcacions, 726 drons i 174 míssils de creuer. “Colpegeu a l’ocupant. Guanyem junts. La nostra força està a la veritat”, ha assenyalat.

El portaveu de l’Estat Major de l’Exèrcit d’Ucraïna, Oleksander Shtupun, ha denunciat atacs de les forces russes a les regions de Chérnigov i Sumy i ha afirmat que les forces russes “intenten millorar el suport logístic a les seves unitats” a la regió de Khàrkiv. “A les aigües de la mar Negra i la mar de Azov, el grup naval enemic continua duent a terme tasques de reconeixement i atacs amb míssils contra objectius a territori ucraïnès, a més de bloquejar a vaixells civils a la zona nord-oest de la mar Negra”, ha indicat Shtupun.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari