Dalmases exigeix que es rebategi la Plaça Espanya de Barcelona

El portaveu del grup parlamentari de Junts ha demanat que s'esborri la nomenclatura del lloc perquè s’anomeni Núria Feliu

Francesc de Dalmases, vicepresident de Junts y portaveu del grup parlamentari
Francesc de Dalmases, vicepresident de Junts y portaveu del grup parlamentari.

El vicepresident de Junts i portaveu del grup parlamentari, Francesc de Dalmases, ha demanat a Twitter “esborrar” la nomenclatura de la Plaça Espanya de Barcelona i rebatejar-la com a Núria Feliu, la cantant que ha mort el divendres 22 de juliol als 80 anys. La majoria de respostes al tuit defensen que es posi el nom de l’actriu i cantant a un altre lloc, perquè la plaça hauria de dir-se 1 d’octubre.

Dalmases ha reclamat que “la millor manera d’esborrar la plaça Escanya” –joc de paraules entre Espanya i escanya– és batejar-la “ja” com a “plaça Núria Feliu”. Molts tuiters independentistes han respost al seu tuit per exigir que es canviï el nom del lloc en record de la jornada de la consulta sobre la independència del 2017.

A Barcelona, per dedicar un carrer a una persona han de transcórrer cinc anys, com a mínim, des de la seva mort. Es pot fer excepcions si l’ajuntament de la ciutat li ha atorgat quan vivia la Medalla d’Or, distinció que Feliu va rebre el 2008.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.