Agredeixen a un jove gai amb un casc de moto a un parc de Mollet del Vallès

L'alcaldessa del municipi ha assegurat que l'ajuntament oferirà serveis psicològics i jurídics a la víctima quan formalitzi la denúncia

    Parc de Ca l'Estrada (Ajuntament de Mollet del Vallès)
    Parc de Ca l'Estrada (Ajuntament de Mollet del Vallès).

    Un grup de menors d’edat ha agredit amb un casc de moto a un jove homosexual en un parc de Mollet del Vallès, a Barcelona, i li ha provocat lesions al cap. Els fets van ocórrer a les quatre de la matinada al parc de Ca l’Estrada després del concert del grup Ladilla Rusa, que va tenir una assistència de tres mil persones.

    El director del Observatori contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha informat un grup de menors va increpar a la víctima. Li van colpejar al cap amb un casc i li van cridar “maricón”.

    L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, ha condemnat l’agressió homòfoba i ha anunciat que l’ajuntament ha activat el protocol del Servei Local d’Atenció Integral a les víctimes LGTBI. Ha assegurat que el consistori oferirà serveis psicològics i jurídics a la víctima quan formalitzi la denúncia. Per denunciar casos d’homofòbia, s’ha de contactar amb els Mossos d’Esquadra.

    (Visited 109 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari