Tres anys i mig de presó per un atac homòfob al metro de Barcelona

La magistrada ha atribuït al condemnat un delicte de lesions greus amb l'agreujant de discriminació per raó d'orientació sexual

    La víctima d'una agressió homòfoba al metre de Barcelona
    La víctima d'una agressió homòfoba al metre de Barcelona.

    Un jutjat de Barcelona ha condemnat a tres anys i mig de presó a l’autor d’una agressió homòfoba del 12 de gener del 2019. A les instal·lacions del metro de la capital catalana, l’agressor va propinar puntades i cops de puny a la víctima quan estava al terra. L’agredit va tractar de protegir arraulint-se. Un dels cops li va impactar a la cara, prop de l’ull.

    La magistrada ha atribuït al condemnat un delicte de lesions greus amb l’agreujant de discriminació per raó d’orientació sexual, li ha prohibit comunicar-se i aproximar-se a menys de 1.000 metres de la víctima i li ha obligat a pagar una indemnització de 11.430 euros.

    Els altres dos imputats per l’atac han quedat absolts, un d’ells el mateix dia del judici, quan les acusacions van retirar els càrrecs contra ell. El fiscal reclamava cinc anys de presó. La sentència s’ha dut a terme per la titular del Jutjat Penal número 20, Mercè Fernández Pérez. Per denunciar casos d’homofòbia, s’ha de contactar amb els Mossos d’Esquadra.

    (Visited 80 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari