Miquel Iceta i el seu paperot amb els Jocs Olímpics d’hivern del 2030

El ministre de Cultura, Miquel Iceta, també ho és d’Esports i, en aquest sentit, se’l pot veure sovint en esdeveniments on participen esportistes espanyols. Després de la plantada del president de l’Aragó, Javier Lambán, al Govern català, al Govern espanyol i al Comitè Olímpic Espanyol (COE) en la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern 2030, el món de l’esport de neu esperava més d’ell. A més, pel fet de ser català, formar part del Consell de Ministres que ja havia avalat la proposta tècnica i de ser del mateix partit que Lambán feia preveure que mouria fitxa, que pressionaria internament i en públic, i que faria pinya amb els que no han traït l’acord de la proposta tècnica.

Però, en contra del que s’esperava, Iceta ha tingut un paper gairebé neutral, de perfil baix, equidistant i sempre apel·lant a la idea que tothom ha de parlar amb tothom per posar-se d’acord un altre cop. Cap retret a Javier Lambán ni a la plantada. “Ha fet un paperot, no ens ho esperàvem”, assegura un dels dirigents de les federacions catalanes d’esports d’hivern. I és que ser català, socialista i ministre d’Esports no era una cosa de risc. Fins que un es topa amb Javier Lambán.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.