Quin membre del nou govern del Consell per la República té un toc rus?

Teresa Vallverdú i Baró. Dels 11 membres del nou govern del Consell per la República que es van retratar davant uns tarongers, amb la voluntat que semblés que eren al Palau de la Generalitat, és la que lluïa un aparatós guarniment floral al pit. A la nota escueta amb què el Consell per la República va presentar aquest nou equip dirigent s’hi feia constar que era, juntament amb Montserrat Corrons, una de les dues incorporacions al govern anterior. Se la definia com a advocada penalista i s’hi explicava que s’encarregaria del Desplegament Reglamentari.

Vallverdú és responsable del departament penal de The Lawyer’s House des del 2019. Per explicar què fa aquest despatx d’advocats diuen al seu portal que “som enginyers del dret perquè això ens permet crear, construir jurídicament i innovar tècnicament. Les lleis estan escrites però no com fer-les servir”. “Volem ser diferents, per ser millors”, és un dels seus eslògans.

A l’apartat ‘Sota les escales’ d’aquest portal es parla dels projectes emprenedors de The Lawyer’s House i s’hi inclou la iniciativa Crime Scene Do Cross. Els portals i pàgines web del despatx d’advocats tenen versions en català, anglès i espanyol. Crimescenedocross.com no té versió en català. N’hi ha en espanyol, anglès i rus. “El nostre àmbit de treball és la consultoria en l’àmbit policial, a tots els nivells i per tot el món”, es llegeix a aquest web, on també s’hi diu que creuen “fermament en un assessorament elitista, exclusiu i personalitzat” i que “no oferim formacions estàndards no oferim paquets de productes convencionals, ni assessoraments mediocres”.

Assessorament d’elit, en espanyol, anglès i rus a la direcció del Consell per la República de Carles Puigdemont.

(Visited 407 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari