L’Audiència Nacional revoca les darreres peticions d’informacions del cas Pujol

El jutge instructor, Santiago Pedraz, les va tramitar sis mesos després que acordés obrir judici oral

Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya
Jordi Pujol, al Parlament de Catalunya

La sala penal de l’Audiència Nacional ha revocat les darreres peticions d’informació adreçades a Andorra i Dinamarca pel jutge instructor del cas Pujol, Santiago Pedraz, perquè conclou que es van tramitar fora de termini.

Pedraz va reiterar les seves peticions, formulades inicialment el 2019 mitjançant dues comissions rogatòries, per obtenir dades sobre un presumpte testaferro de Jordi Pujol Ferrusola, el fill primogènit de l’expresident Jordi Pujol.

Aquesta petició va tramitar-se el passat 31 de gener, quan ja havien passat sis mesos des que Pedraz havia acordat l’obertura de judici oral a la família Pujol Ferrusola -excepte Marta Ferrusola, per motius de salut- i onze persones més.

Ara, la secció tercera de la sala penal ha estimat el recurs que va plantejar la defensa dels Pujol Ferrusola, i ha resolt que Pedraz ja no és competent per continuar la investigació.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari