Illa, sobre l’assistència de Borràs al tall de la Meridiana: “No és normal”

El cap de l'oposició exigeix explicacions i conseqüències per a la presidenta del Parlament

El president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa

Foto: @salvadorilla

El president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa, ha mostrat el seu desacord amb la decisió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, d’assistir al tall de l’avinguda Meridiana de Barcelona després que el mateix Govern de la Generalitat prohibís fer-lo en aquella zona i decidís desplaçar les protestes uns metres, davant l’estació de Sant Andreu Arenal. En relació amb aquests fets, aquest dilluns, en la comissió executiva del PSC que s’ha celebrat a Banyoles (Pla de l’Estany), Illa ha manifestat la seva “preocupació” perquè a Catalunya hi hagi un govern cohesionat, unit i fort.

No és normal que la líder d’una de les formacions polítiques que integren el Govern es manifesti contra una decisió del seu govern. No és normal”, ha reiterat el cap de l’oposició, que també ha reclamat a l’Executiu català que prengui les mesures convenients. “Ha de tenir conseqüències. I correspon, en primer lloc, als responsables de les formacions polítiques que formen el Govern i al mateix Govern donar explicacions i prendre les decisions que estimin oportunes”, ha asseverat Illa.

No obstant això, el líder dels socialistes al Parlament ha reiterat el seu “compromís de treballar per una política dels acords” i, en aquest sentit, ha allargat la mà al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per fer possible un “canvi de rumb” a Catalunya. Illa ha confirmat la seva assistència a la conferència que Aragonès farà aquesta tarda, i ha avançat que en els pròxims dies es reunirà amb ell, tal com va demanar fa uns dies al Parlament.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari