Ada Colau fa el ridícul amb el pacte dels comuns i ERC

Els comuns van aconseguir tancar un pacte amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per tramitar els pressupostos del Govern. Al centre de l’acord hi havia l’exigència dels comuns a ERC perquè facilités que els comptes de l’Ajuntament de Barcelona també poguessin tirar endavant. “Quid pro quo”, admetien en privat tant ERC com els comuns al Parlament el dia que es va anunciar. L’intercanvi de cromos es va escenificar amb totes les parts assumint públicament el seu paper i anunciant els seus vots a tot arreu.

Però, poc després, l’alcaldessa Ada Colau feia el ridícul negant en roda de premsa que hi hagués hagut cap intercanvi de cromos. Després de com s’havia explicat tot i de les declaracions que s’havien fet des dels comuns i des d’ERC, les paraules de Colau van minar la seva credibilitat de forma descarada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.