Messi aterra a París i comença un altre malson: Mbappé, al Madrid?

Avui passarà la revisió mèdica i demà la roda de premsa de presentació com a nou jugador del PSG

Leo Messi, a París

Les especulacions no cessen entorn de Leo Messi, que ja és nou jugador de PSG, club pel qual ha fitxat com a agent lliure després d’haver tastat i sofert les falsedats de Joan Laporta i la paradoxa d’un president que s’havia d’enfrontar a la realitat del club -rigor financer, control de despeses, reducció de personal i de fitxes- mentre alimentava la fantasia d’evitar la marxa de Messi.

La renovació del davanter argentí suposava, tal com l’havia plantejat Laporta, fiat a la improvisació i al disbarat permanent a l’hora de governar, el paradigma de tot el contrari, paranys en el pagament de la fitxa, cobrant durant cinc anys l’import de dues temporades, i una estratègia basada en la pressió a la LFP i a Javier Tebas.

Sense ingressos en un any, amb menys 400 milions de sortida, Messi era un somni impossible del qual el barcelonisme ha despertat de cop per a viure el malson, aquest real, de veure’l vestir una samarreta enemiga, la del PSG, que ja es va emportar a Neymar fa quatre anys.

L’astre argentí s’ha posat una samarreta blanca amb el lema: “Ici, c’est París” per a saludar als milers d’aficionats que somien amb una davantera integrada per Nyemar, Mbappé i Messi. L’amenaça, no obstant això, radica ara en la possibilitat que l’excés que significa la incorporació salarial de Messi a l’equip francès obri les portes del transfer de Mbappé al Real Madrid.

El PSG no ha de pagar traspàs al Barça, però sí una prima de fitxatge a Leo, una quantitat significativa que podria compensar amb una oferta del Real Madrid per Mbbappé. El club francès, al cap i a la fi, només pot traspassar-lo amb algun benefici aquesta temporada abans que el futbolista quedi lliure l’any pròxim. El malson pot ser que no hagi fet més que començar per a un barcelonisme, destrossat anímicament, al qual li havien promès un Messi més motivat i feliç que mai gràcies a ‘l’afecte’ que Joan Laporta li havia promès. Ningú contava que la pancarta del Bernabéu anés a sortir tan cara. Però així són els negocis de Laporta, mai beneficien al FC Barcelona.

Avui revisió mèdica i demà roda de premsa de presentació de Messi com a nou jugador del PSG.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides