Messi aterra a París i comença un altre malson: Mbappé, al Madrid?

Avui passarà la revisió mèdica i demà la roda de premsa de presentació com a nou jugador del PSG

Messi, emocionat, en el seu adéu

Les especulacions no cessen entorn de Leo Messi, que ja és nou jugador de PSG, club pel qual ha fitxat com a agent lliure després d’haver tastat i sofert les falsedats de Joan Laporta i la paradoxa d’un president que s’havia d’enfrontar a la realitat del club -rigor financer, control de despeses, reducció de personal i de fitxes- mentre alimentava la fantasia d’evitar la marxa de Messi.

La renovació del davanter argentí suposava, tal com l’havia plantejat Laporta, fiat a la improvisació i al disbarat permanent a l’hora de governar, el paradigma de tot el contrari, paranys en el pagament de la fitxa, cobrant durant cinc anys l’import de dues temporades, i una estratègia basada en la pressió a la LFP i a Javier Tebas.

Sense ingressos en un any, amb menys 400 milions de sortida, Messi era un somni impossible del qual el barcelonisme ha despertat de cop per a viure el malson, aquest real, de veure’l vestir una samarreta enemiga, la del PSG, que ja es va emportar a Neymar fa quatre anys.

L’astre argentí s’ha posat una samarreta blanca amb el lema: “Ici, c’est París” per a saludar als milers d’aficionats que somien amb una davantera integrada per Nyemar, Mbappé i Messi. L’amenaça, no obstant això, radica ara en la possibilitat que l’excés que significa la incorporació salarial de Messi a l’equip francès obri les portes del transfer de Mbappé al Real Madrid.

El PSG no ha de pagar traspàs al Barça, però sí una prima de fitxatge a Leo, una quantitat significativa que podria compensar amb una oferta del Real Madrid per Mbbappé. El club francès, al cap i a la fi, només pot traspassar-lo amb algun benefici aquesta temporada abans que el futbolista quedi lliure l’any pròxim. El malson pot ser que no hagi fet més que començar per a un barcelonisme, destrossat anímicament, al qual li havien promès un Messi més motivat i feliç que mai gràcies a ‘l’afecte’ que Joan Laporta li havia promès. Ningú contava que la pancarta del Bernabéu anés a sortir tan cara. Però així són els negocis de Laporta, mai beneficien al FC Barcelona.

Avui revisió mèdica i demà roda de premsa de presentació de Messi com a nou jugador del PSG.

(Visited 199 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari