Argimon admet que va ser un error permetre festivals com el Cruïlla

El conseller de Salut entona el 'mea culpa' i afirma que la pandèmia no s'ha gestionat prou bé les darreres setmanes

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista a 'Catalunya Ràdio'

Josep Maria Argimon a 'El matí de Catalunya Ràdio'

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha admès en una entrevista a Catalunya Ràdio que les darreres setmanes no s’ha gestionat prou bé la pandèmia a Catalunya. Argimon ha defensat la bona organització de festivals musicals com el Vida, el Canet Rock i el Cruïlla, però ha afirmat que permetre aquests festivals ha estat un error.

“Hi ha imatges que a mi no em van agradar. A les 3 o 4 del matí, quan ja estàs animat, és complicat mantenir la mascareta”, ha reconegut, afegint amb contundència que ara “no ho repetiria”. Argimon ha entonat el mea culpa i ha comentat que “amb aquestes xifres de contagis, clarament no hem fet bé les coses”.

El conseller, però, ha assenyalat que “segons les dades preliminars (els festivals) no han tingut un gran impacte, una explosió de contagis”, i que l’error va ser traslladar “el missatge que estem sortint del final del túnel”. Amb l’empitjorament de les dades epidemiològiques a Catalunya, Argimon confia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avali el toc de queda parcial, i ha anticipat que “si el TSJC el tomba, seguiríem amb les mateixes mesures i hauríem de veure si en fan falta més”.

Pel que fa a la vacunació, el titular de Salut ha explicat que estan contemplant un possible canvi en l’estratègia, que implicaria vacunar amb la pauta completa les persones que han passat la covid.

(Visited 236 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Argimon admet que va ser un error permetre festivals com el Cruïlla”

  1. ¿Y tu eres medico?
    ya ya, como Jordi Pujol
    Hasta un exresponsable de mantenimiento de un gran hospital, como yo, tiene, más dedos de frente que tu
    Y no teniamos legionela en el hospital, por mis acciones semestrales contra la legionela
    Ahi va eso
    Deja de ser politico y actua como medico, si lo fuistes alguna vez
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari