Puigdemont defensa Sànchez de les veus de Junts que volen la dimissió

Reagrupament és una de les veus que vol que plegui després d'haver qualificat l'1-O d'eina per negociar amb l'estat

Puigdemont amb Sànchez

El líder de Junts, Carles Puigdemont, tanca files amb el secretari general de la formació, Jordi Sànchez, després de les crítiques internes per haver qualificat l’1 d’octubre com una eina per negociar amb l’Estat. S’ha sabut que Puigdemont i Sànchez es van reunir divendres telemàticament.

Puigdemont va mostrar a la trobada ple suport a Sànchez com a secretari general. També va rebutjar el manifest anònim que circula entre les bases per recollir firmes per demanar la dimissió del secretari general.

Segons fonts del partit, els dos accepten que hi hagi discrepàncies, però defensen que s’han de discutir en els òrgans del partit.

Reagrupament, partit que es va presentar juntament amb JxCat a les eleccions del 14-F, ha demanat la dimissió “immediata” del secretari general de Junts. La formació liderada per Josep Sort considera que una persona que creu que l’1-O no tenia sentit “no ha de dirigir el partit”.

D’altra banda, l’Assemblea ha volgut respondre tant a Oriol Junqueras, que va criticar la viabilitat de la via unilateral, com a Sànchez. L’ANC defensa que renunciar a la unilateralitat és renunciar a la independència. I es reafirma en el mandat de l’1-O, que, diuen, obliga a fer una declaració d’independència efectiva com més aviat millor.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari