JxCat vol que el president de RTVE comparegui al Congrés per la cobertura del partit Espanya-Kosovo

Míriam Nogueras considera que la televisió pública va tractar de forma "esbiaixada" el duel

Míriam Nogueras
Míriam Nogueras

La diputada de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, ha anunciat que la seva formació demanarà que el president de RTVE, José Manuel Pérez Tornero, comparegui a la cambra espanyola per la “cobertura informativa esbiaixada” que va oferir TVE a l’hora de retransmetre aquest dimecres el partit que va enfrontar Espanya amb Kosovo en el marc de la fase de classificació pel Mundial de Qatar de 2022.

La sol·licitud de la parlamentària de la formació de Puigdemont s’explica, entre altres motius, per la decisió de TVE de mostrar al marcador del partit a Espanya (ESP) amb lletres majúscules i a Kosovo (kos) amb lletres minúscules. Cal recordar, en aquest sentit, que Espanya no reconeix Kosovo com un estat independent.

Per contra, Nogueras considera que “vulgui o no al govern espanyol, Kosovo és un país lliure i independent i ha de ser tractat com a tal.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides