Els restauradors volen obrir fins a la nit, sense solucions intermèdies

El gremi exigeix al Govern que permeti a bars i restaurants activitat contínua fins a les 21.30 hores

?????? 29 ?????/???? (???): ????? ????? ???? ?????? ?????? ?????? ??????? ?? ???? ??????? ???? ???????? ?? ???????. (???) ????????

El Gremi de Restauració de Barcelona ha exigit aquest dimecres que el Govern recuperi l’horari continu fins a les 21.30 hores al sector a partir de la setmana que ve. “No acceptarem solucions intermèdies. Hem de posar fi a aquest estat de semitancament en què portem instal·lats des d’abans de Nadal”, ha dit el director de l’entitat, Roger Pallarols, en un comunicat.

Segons el Gremi, l’evolució de la pandèmia i “l’agreujament inquietant” de l’economia “obliguen a avançar en la reactivació dels negocis de restauració”. Pallarols ha celebrat les paraules del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que dimarts va dir que cal “donar oxigen” a certs sectors, però ha criticat que ho digués a títol personal, ja que això genera “especulació”.

Això no obstant, també avui la consellera de Salut, Alba Vergés, ha rebaixat les expectatives. Considera prematur iniciar ara una desescalada de gran abast. En una roda de premsa celebrada a l’Hospital Clínic de Barcelona, ha recordat que “les UCI segueixen plenes” i que el moment de la pandèmia a Catalunya és “complicat”. També ha afirmat que “no estem en una situació de plantejar una obertura com a molts ens agradaria” i que la quarta onada no és descartable.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides