Colau s’enfada amb la Generalitat i reivindica la fase 3 per a Barcelona

L'alcaldessa creu que la ciutat està preparada i demana que es faci abans del pont de Sant Joan
Alba Vergés i Ada Colau

El pas de Barcelona a la fase 3 de la desescalada ha generat aquest divendres discrepàncies entre el govern municipal de la capital catalana i la Generalitat. L'alcaldessa, Ada Colau, ha criticat que la Conselleria de Salut no hagi sol·licitat formalment que la ciutat i el seu entorn metropolità avancin a aquest estadi al dilluns, 15 de juny, ja que, a parer seu, estan preparades.

Així, atès que la Generalitat no ha sol·licitat el pas a la fase 3 de la capital catalana i la seva regió metropolitana aquest dilluns, l'alcaldessa ha sol·licitat que no esperi el següent dilluns perquè coincideix amb el pont de Sant Joan i "es pot produir una acumulació de mobilitat". Per aquesta raó, Colau ha demanat que el canvi s'avanci a abans del cap de setmana.

Salut ha explicat que necessita més dies per veure l'evolució de la pandèmia a les regions sanitàries de Barcelona i de Lleida, però, de tota manera, asseguren que no descarten proposar un canvi de fase abans del cap de setmana si la situació avança satisfactòriament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.